Norsk Rallylydighetsklubb

norsk rallylydighetsklubb

Nyheter

NM 2017 - ny måte å kvalifisere seg på

Posted on October 13, 2016 at 3:40 AM

NM blir arrangert som en dobbelt prøve der alle kan melde på i alle klasser både lørdag og søndag. Søndag går i tillegg NM-finalen. Vi ønsker en spennende NM-finale med maks 60 startende ekvipasjer. Dette vil vi oppnå på følgende måte:

1: Fjorårets NM-vinner er kvalifisert til å delta direkte i finalen, men må bekrefte ønsket start/melde på innen den utlyste påmeldingsfristen for NM, dvs. 5 uker før NM. Påmeldingen er bindende.

2: NM-årets 49 beste ekvipasjer som i løpet av året har oppnådd minst tre premieringer i eliteklasse (1-2-3 premie) for minst to dommere får direkte plass i finalen uten ytterligere kvalifisering. Resultatene må være oppnådd etter fjorårets påmeldingsfrist til NM gikk ut, dvs. fra og med 23 juli 2016. Eier må selv melde seg/hunden på NM-finalen og i påmeldingen føre opp de tre beste resultatene for minst to dommere. Resultatene vil bli kontrollert. Påmeldingsfristen settes til 5 uker før NM, slik at alle som ønsker å få plass direkte i finalen får bekreftet plass før den ordinære påmeldingsfristen til NM-arrangementet går ut. Påmeldingen er bindende.

3: 10 finaleplasser tilbys de beste ekvipasjene fra lørdagens eliteklasse på NM-arrangementet som ikke allerede har fått bekreftet plass i NM-finalen i punkt 1 og 2. Lørdagens eliteklasse dømmes av en dommer som på en ordinær konkurranse. Hundene må oppnå premiering (1-2-3 premie) for å komme til finalen. Påmeldingen til NM-finale gjøres direkte etter premieutdeling i klassen og er bindende.

 

NM vil gå etter det regelverket som gjelder på NM-datoen. Når NM-dato er endelig fastsatt (12-13 august eller 20-21 august) vil vi informere medlemmene våre om hvor og når NM 2017 vil være.

 

Categories: NM-2017