DogWeb arra NY!

NKK har nytt arrangement- og prøvesystem

Hva er nytt?

Det er nå samme søknadsbilde for utstillinger og prøver
Man logger nå inn fra felles menypunkt i klubbadmin: Terminliste søknad/vedlikehold. Det er også fra denne siden man går videre til DogWeb Arra for å administrere arrangementene. Ny terminliste gir arrangører større fleksibilitet i forhold til søknadsfrist. Klubber og forbund som har egne frister for søknader må selv sørge for å kommunisere dette ut til sine avdelinger/medlemsklubber. Det nye systemet blir tilgjengelig onsdag 24.november kl. 10:00.

 

NB Viktige datoer for 2022 for rallylydighet: 

  • NRL avholder årsmøte 5.mars 2021 i Osloområdet.
  • Dommerseminar avholdes 25-27.mars på Gardermoen. Ingen dommere vil være tilgjengelig denne helgen. 
  • NMhelg 2022 er 12-14.august 2022 i Harstad. 

 

Søknadsfrister
Det kan søkes om offisielle arrangementer inntil 3 måneder før arrangementet skal avholdes. Vi oppfordrer imidlertid klubbene til å søke så tidlig som mulig, og det vil være mulig å søke om arrangementer inntil 2 år i forveien. Søknad om prøver med internasjonal status (CACIT, CACIAG, CACIOB osv.) må søkes om senest 1. november året før prøven.

 

Nedenfor beskrives endringene i nytt system kort for prøver.  Komplett brukerveiledning for videre vedlikehold vil komme om kort tid. All administrasjon av terminfestede arrangementet vil skje i dette systemet. Klubber kan endre sted, kontaktperson osv. i arrangementene. 

 

Eventuelt endring av dato, avlysning osv. skal fortsatt gjøres via NKK.

 

Prøver
Søknadsfrister
Søknadsfrister for prøver er senest 3 uker før arrangementet. Vi oppfordrer imidlertid arrangører om å søke så tidlig som mulig. Det kan søkes om arrangementer inntil 2 år før. 
For rasespesifikke prøver vil søknad sendes klubb/forbund for godkjenning. Merk at de enkelte forbund selv må kommunisere ut til sine    medlemsklubber om de ønsker felles søknadsfrist til forbundet for sine prøver.

NB! Søknad om arrangementer hvor man ønsker å tildele CACxx (CACIOB, CACIAG, CACIT osv) må være registrert senest 1. november året før prøven skal avholdes. 

 

Terminlisten vil være dynamisk, dvs. den vil oppdatere seg etterhvert som klubbene sender søknad.

For spørsmål eller trenger bistand med søknader i systemet ta kontakt med jakt@nkk.no for prøver (herunder LP og AG i tillegg til de andre prøveformene, inkl. rallylydighet). Kontaktperson er Eva Pedersen. 

 

Bilder for søknad av rallylydighetsprøver kommer imorgen, onsdag 24.november. 

 

For å laste ned fullstendig utsendt dokument fra NKK – klikk her! Dette inneholder også informasjon om utstilling.