Instruktørsamling 2018

NRL Inviterer til instruktørsamling for alle NRL godkjente instruktører helgen 13-14.oktober.

Samlingen holdes på Quality Hotel Gardermoen og vil strekke seg over 2 dager. Det er lagt opp til 2 halve dager med foredrag og
gruppeoppgaver og koselig middag på lørdag. På den måten håper vi å få en sosial og hyggelig kveld sammen for å bli bedre kjent og utveksle ideer og løsninger. Alle NRL godkjente instruktører er velkomne til en helg med mye god rallyprat på agendaen.

Det vil bli foredrag og gjennomgang av nytt regelverk med Solveig Zetterstrøm, gruppearbeid med temaer som treningsinspirasjon og idéutvekslinger og det vil bli mentalstyrketrening for konkurranseførere i rallylydighet med Ina W. Eriksen.

Vi har fått til en super pris til dere på dette arrangementet og vi håper så mange som mulig blir med. Det koster 2700kr* per pers, dette
inkluderer følgende:

  •  1 overnatting fra lørdag til søndag inkl. frokost
  •  Lunsj med kaffe lørdag
  •  Lunsj med kaffe søndag
  • Middag lørdag
  • Kaffebuffet med frukt, kaker, is og popkorn under hele arrangementet
  •  Trådløst internett på hotellet
    (* Dersom dere ikke ønsker overnatting koster helgen 1700kr.)

Arrangementet starter kl. 1130 med lunsj på lørdag og avsluttes kl. 12 med lunsj på søndag. Husk å gi beskjed om dere ønsker enkeltrom eller dobbeltrom ved overnatting, samt eventuelt matallergi etc.

Påmelding gjøres via skjemaet: https://goo.gl/forms/RYtTlU18a53pCpj62 innen 10.august. Påmeldingen er økonomisk bindende, og vi må ha et minsteantall av 20 påmeldte for å gjennomføre arrangementet.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bli med, og vi gleder oss til NRLs første instruktørsamling.

Hilsen
Styret i Norsk Rallylydighetsklubb