Instruktørsamling 2018

Lørdag 13.oktober gikk NRLs første instruktørsamling av stabelen på Quality Hotel Gardermoen. 

14 supermotiverte instruktører fra hele landet var med på å skrive historie sammen med oss denne dagen. 

    

Med et tettpakket program var motivasjonen og læringslysten stor hos alle sammen. 
Dagen startet med en presentasjon av foredragsholderne og deltakerne, raskt fulgt av en god gjennomgang av regelverket. 
Her ble det vektlagt HVOR man finner hva i regelverket og alle fikk utdelt et eksemplar av regelverket. 

Etter en liten pause med påfyll av kaffe, popkorn og vann var vi klare igjen for mer diskusjoner og fortolkning av regelverk. 

Vi hadde også en liten brainstormingsrunde hvor det ble utvekslet gode ideer til treninger og opplegg man kan kjøre på enten kurs eller trening i egen klubb. Dette satte de fleste veldig stor pris på, alltid godt å få inspirasjon til treninger. 

Etter en nydelig lunsj hvor vi fikk servert sunn og god mat i buffeen, var vi klare igjen for mer påfyll. 

Mental trening for hundeførere er noe de fleste trenger og ble satt stor pris på. Vi avsluttet med en mentalferdighetstest som er et godt verktøy for de fleste for å bevisstgjøre utviklingsområder. 

Dagens siste post på programmet var rekruttklassen og gjennomgang av denne slik at instruktørene er bedre rustet til å avholde en slik prøve ved endt kurs. Det ble mange flotte spørsmål som kom frem og tryggheten på å avholde en slik prøve er økt uten tvil. Vi gleder oss til å se rekruttprøver bli holdt rundt om i klubbene etter dette. 🙂 

Etter en god oppsummering var vi klare for middag i restauranten. Vi fikk servert nydelig mat og var skikkelig god stemning rundt bordet. 
Etter middagen samlet vi oss i baren for prat, hygge og litt godt å drikke. Herlig stemning og flere erfaringer ble delt. 

Vi takker alle som var med på å gjøre denne helgen til en stor suksess og gleder oss til å gjenta dette med forhåpentligvis enda flere fra de NRL autoriserte instruktørene.