Nordiske skilt og øvelsesbeskrivelser

Endelig er de nordiske skiltene her og vi har den store gleden av å få offentliggjøre dette til vårt flotte rallymiljø her i Norge.

Det gjøres oppmerksom på at regelverket knyttet til Nordisk mesterskap i rallylydighet ikke er godkjent enda av Nordisk Kennel Union (NKU) pr. dags dato, 26.2.19. Regelverket knyttet til Nordisk mesterskap vil derfor ikke publiseres enda, selv om skilter, beskrivelser av skilter og demovideo av øvelsene blir publisert. Dette fordi det kan bli endringer i reglene for mesterskapet. Offentliggjøring av skilter og beskrivelser av disse vil først publiseres på NKKs hjemmesider når godkjenning av regelverket er formelt godkjent i NKU.

Last ned nordisk skiltpakke her
Last ned øvelsesbeskrivelse her
Se video av øvelsene her

Bedømningsregler og øvelsesbestemmelser blir publisert i løpet av mai 2019.

Kvalifikasjonsregler for norske ekvipasjer presenteres på årsmøtet 2.mars.