FCI møte 7.oktober

7.oktober deltok våre representant, Solveig Zetterstrøm, på møte i FCI Rally Obedience Committee.

Antall representanter vokser, og landene som var representert var Sør Afrika, Østerrike, Tyskland, Estland, Ungarn og de nordiske landene. Komiteen er allerede godt i gang med arbeidet! Under møtet jobbet blant annet komiteen med siste avgjørelser angående FCI-skiltene, samt beskrivelsene av disse. Skilter og regelverk bygger på det nordiske, men vi kommer til å se at FCI Rally Obedience vil være noe farget av de andre FCI landene også.

Neste møte er i november, og det er mye som skal jobbes med frem til da for flere av representantene. De fleste møtene kommer til å foregå via nettet, men det ble også i går planlagt et møte som skal avholdes i vakre Wien i april.

Det er mye spennende fremover når det gjelder internasjonalt samarbeid i rallylydigheten, så her er det bare å holde seg fast!