Talenttropp og landslagsuttak 2020

Vi satser med talenttropp og landslagsuttak 2020. 😀 Etter årets uttak, oppkjøring og deltakelse i Nordens første mesterskap i nytt regelverk ser vi at det er viktig å få trent på de nordiske øvelsene gjennom året. 

For å få til dette setter vi sammen en talenttropp som skal jobbe med Nordisk, være på samlinger og vi vil gjøre uttaket fra denne troppen. 

Målet vi har er å heve kompetanse på nordisk regelverk så Norge bygger kompetanse over tid til mesterskap og landslagrepresentasjon. Talenttroppen vil øke interessen for nordisk rallylydighet, samt sikrer at de ekvipasjene som blir tatt ut på landslag trener jevnt mot nordisk mesterskap. 

LES MER OM TALENTTROPP I RALLYLYDIGHET 2020

Målet med uttaket gjennom talenttropp i nordisk rallylydighet er å få en fordeling av kvalifikasjoner basert på resultater gjennom året og et landslag der ekvipasjene ØNSKER og trener mot nordisk mesterskap. Det er viktig å ha nordisk klasse som treningslinjer gjennom hele året for ekvipasjene som skal konkurrere i nordisk klasse. 

LES MER OM LANDSLAGSUTTAK I RALLYLYDIGHET 2020

Landskamp i nordisk regelverk arrangeres av landslaget, talenttroppen og NRL sommeren 2020. Dette blir en uoffisiell prøve hvor vi inviterer 7 ekvipasjer fra hvert av de nordiske landene til å gå rallyprøver på nordisk regelverk. Vi inviterer også de dommerne som dømte nordisk 2019 til å dømme landskampen. Siden landslagutøverne høyst sannsynlig vil være de som går på dette arrangmentet er denne løsningen ikke i konflikt med det NKK ønsker i forhold til kontakt mellom dommere og utøvere.

LES MER OM LANDSKAMP I NORDISK RALLYLYDIGHET 2020