Landslagleder

🇳🇴Vervet som landslagsleder og landslagstrener for talenttroppen og landslag oppnevnes for to år av gangen. Tiden er nå er inne for å oppnevne landslagsledelse for de to neste årene. NRL åpner derfor for mottak av søknader til vervene landslagsleder og landslagstrener for de neste to år🇳🇴
Styret i NRL oppfordrer personer med brennende engasjement for rallylydighet og nordisk regelverk om å søke.🇳🇴🇫🇮🇸🇪🇩🇰
Arbeidsoppgaver inkluderer blant annet organisering av samlinger, nordiske prøver, reiser, sponsorer, samt gi talenttroppen og landslaget god oppfølging og støtte opp mot og under nordiske mesterskap. Du må være kontaktperson opp mot NKK, NRL og andre relevante samarbeidspartnere. Foruten å inneha kunnskap om nordisk rallylydighet bør du være personlig egnet; motiverende, kreativ, sosial, positiv, pliktoppfyllende og ha mulighet til å prioritere landslaget og dets utøvere. Det vil innebære tett kontakt med talenttropp/landslag, samt de andre nordiske landenes landslagsledere og andre relevante kompetansepersoner.
Dersom dette er interessant og du tenker at du kan utføre et slikt verv på en god måte, send en søknad til nrl.styreleder@gmail.com.✉️ Søknadsfristen er 15.09.2023.