NRL medlemskap

Bli medlem i Norsk Rallylydighetsklubb

For å melde deg inn i Norsk Rallylydighetsklubb går du inn på NKK sin webside og logger deg inn på din side eller bli medlem. Velg fanen medlemskap og klikk på linken «Meld deg inn i ny klubb». Norsk Rallylydighetsklubb finner du under fanen «Brukshundklubb».

Medlemsskapet koster 200 kr. pr. år i tillegg til obligatorisk grunnkontingent til Norsk Kennel Klubb (NKK). Dette betales ikke til klubbens konto, faktura kommer fra Norsk Kennel Klubb.
Norsk rallylydighetsklubb er en interesseklubb og et bindeledd mellom medlemmene/utøvere av sporten og NKK. Klubben består av ildsjeler som brenner for rallylydighet og jobber for å ta vare på og utvikle sporten på best mulig måte.

Som medlem i Norsk Rallylydighetskubb er man med å støtte klubbens arbeid og kan selv være med på å forme sportens utvikling ved å sende inn saker til styret og delta på årsmøter.

Man må være medlem av klubben om man har lyst til å få Hederspremie av Norsk Rallylydighetsklubb. Du kan lese mer om statuttene for hederspremie her 

For medlemsfordeler for NRL medlemmer, se her! 

Velkommen som medlem i NRL!