Regelverk FCI

Hei alle rallyvenner!
I dag har FCI regelverket blitt offisielt. Innen utgangen av 2023 vil vi også legge ut en versjon som er oversatt til norsk.
Det å implementere noe helt nytt vil ta litt tid da dette er en prosess både med tanke på å utdanne dommere i et nytt regelverk, implementere den tekniske delen i forhold til NKK, og ikke minst; hvordan ønsker vi å implementere FCI i Norge?
Her er en tidslinje vi har satt for implementering av FCI i Norge:
FCI regelverket blir offisielt.
En gruppe er satt sammen for å lage høringsforslag for hvordan implementere FCI i Norge. Gruppa består av tre personer; FCI representant (Solveig Zetterstrøm), representant fra styret i NRL (Vibeke Pettersen) og dommer (Nina Trollet Tandberg).
Høringsforslag ut: slutten av mars 2024
Høringsfrist: 30.06.24
1.1.2025 FCI implementert i Norge.
 
Hilsen Norsk Rallylydighetsklubb