NM 2024

🇳🇴NM 2024🇳🇴
Vi i NRL er glade for å kunne annonsere at NM 2024 er tildelt Dalane Hundeklubb i Egersund! Arrangementet vil foregå helgen 9.-11. august på kunstgress (KIWI banen i Egersund, fullstørrelse fotballbane med tilhørende idrettshus). Vi gleder oss allerede og håper så mange som mulig vil holde av helgen og bli med på neste års store rally-fest 🥳
Arrangørklubben skriver følgende om seg selv:
Velkommen til Egersund.
Dalane hundeklubb er hoppende glad for å ha fått tildelt NM 2024, NM på sørvestlandet blir supert.
Vi holder til i Egersund i Rogaland fylke. Klubben består av ca 170 medlemmer, en veletablert klubb med eget område bestående av klubbhus, utebane og ny treningshall. Hovedaktivitetene til klubben er rallylydighet, i tillegg har vi aktive medlemmer som driver med lydighet og utstilling.
Rally-komitéen består av Janne Iren Håkull, Geir Ove Håkull, Åse Berg, Wenche Haugland og Brit Elin Hovland.